Grupa: Redaktorzy
Użytkownik nr: 85
Miło mi poinformować, że właśnie wyszła długo wyczekiwana (no, przynajmniej przeze mnie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) wersja tego moda (tym milej, że sam kiedyś maczałem palce w pracach nad nim).
Dla niezorientowanych - czym jest RoHT? W telegraficznym skrócie, jest to całkiem spory i ciekawy quest mod przeznaczony dla tych, którzy zostali Profesorami Nauk Magicznych Rodu Telvanni. Wykonując kolejne zadania będziemy mieli okazję rozwiązać konflikty z Gildią Magów i Dwiema Lampami, odnaleźć prastare artefakty czy przejąć kontrolę nad Kompanią Wschodniocesarską (a nawet nad władzami Vvardenfell...). Za wisienkę na torcie można uznać możliwość powstania do czterech nowych telvańskich wież, czy udostępnienie graczowi starożytnego systemu portali, łączącego większość istniejących osad.
Grupa: Omnibus CC
Użytkownik nr: 2,650
OMG, gdyby nie to, że spolszczenia z konwertera gryzą się z grą (dialogi) zainstalowałbym ponownie Morrowinda tylko dla tego cuda. EDIT:Widzę, że maczałeś w tym palce, a?
Ten post został edytowany przez SzymonS: Oct 8 2009, 15:53 PM
Grupa: Omnibus CC
Użytkownik nr: 2,452
Ktoś się już zajmuje (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) muszę tylko do bhl'a zamailować. Nie martw się AA też skończe jak już zajme się Roht'em i poprawkami w Dracondos Voices Vampires.
Ten post został edytowany przez Sataniel: Oct 12 2009, 09:10 AM
Grupa: Redaktorzy
Użytkownik nr: 85
Jakoś tak milej się robi, gdy mod przy którym się grzebało trafia do Hall of Fame na PESie - do dziś nie wiedziałem nawet, że to tak działa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)